Menu

SCHAAP ZACHT

Kom en voel, laat je betoveren en verrassen en durf de zachte wol van het schaap aan te raken. We zien beelden van een dag uit het leven van een schaap. Het droomt, schrikt, eet, duikt, poept en geniet van de sterren, de zon en de regen.
meer lezen

foto’s kijken | recensies 

Boekingen Vanaf2

www.vanaf2.nl

Schaap zacht

SCHAAP ZACHT is een dans- en voel- voorstelling voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. De kinderen krijgen de mogelijkheid om actief te participeren. De danseres gebruikt dans, vormgeving, muziek en overheadprojectie. Deze projectie is voor te stellen als een levend prentenboek in een bijzondere beeldtaal. Het publiek wordt uitgenodigd om vooral mee te beleven, mee te voelen en soms ook mee te doen. In SCHAAP ZACHT worden de kinderen geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen en de wereld steeds opnieuw te ontdekken.

De drijvende kracht achter het Rotterdamse danstheater Rauher Engel is Dagmar Chittka. Fysieke intensiteit, lyrische beelden en absurde elementen geven Dagmars voorstellingen een geheel eigen karakter. Eigenlijk net als Dagmar: verfrissend en eigenzinnig en altijd nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Eerder maakte Rauher Engel Hoe Mol op een doodgewone dag wordt verrast door Minne Minstreel, Oost West Thuis Best en Wi Wa Wit

credits

choreografie, dans & spel: Dagmar Chittka
regie, dans- en bewegingscoach: Danielle Ana Füglistaller
dramaturgie: Martina Bruns
scenografie: Wim Schermer
kostuums: Dorine van IJsseldijk
lichtontwerp: Aram Visser
educatie: Rauher Engel i.s.m. Pacific Enterprises Unlimited
productie: Rauher Engel
affiche, flyer en website: Arttrust
fotografie: Kees van Putten
 
met dank aan de Tarcisiusschool en hun kinderdagverblijf Rotterdam, Theater in der Meerwiese Münster, Kees van Putten, Katjoesja Siccama, Danielle Ana Füglistaller, Christine Stöber, Etienne Peirsman (Peirsman Cranio Sacraal Academie).

informatie en boekingen www.vanaf2.nl

Recensies

www.theaterkrant.nl ***

Cultuurbarbaartjes.nl

Westfälische Nachrichten
1-nov 2016