Menu

Diep in zee

Kijk, voel en luister mee: “Ik laat me zakken in het zachte koele water en duik onder in de golven tot ik in een magische onderwaterwereld van de zee beland. Hier is het zo stil en alles vertraagt…Vissen, planten en bizarre onderwaterwezens verschijnen voor mijn ogen, op afstand zie ik fluorescerend licht. Wat ligt er nog allemaal verborgen in de diepte van de oceaan?
meer lezen

foto’s | recensies | aankonigingen

Boekingen Vanaf2

www.vanaf2.nl

Diep in zee

DIEP IN ZEE is een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Er wordt dans, vormgeving, muziek en live projectie op een fantasievolle en verrassende manier gebruikt. De live projectie is als een levend prentenboek wat in een bijzondere beeldtaal tot leven komt. De kinderen krijgen de mogelijkheid om actief te participeren en worden uitgenodigd om mee te beleven, mee te voelen en ook mee te doen. In DIEP IN ZEE wordt het publiek geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee.

In DIEP IN ZEE word je meegenomen door Dagmar Chittka, de drijvende kracht achter het Rotterdamse danstheater Rauher Engel. Fysieke intensiteit, absurde elemen­ten en poëtische beelden geven Dagmars voorstellingen een geheel eigen karakter. Eigenlijk net als Dagmar: eigenzinnig en altijd nieuwsgierig naar de wereld om haar heen.
Eerder maakte Rauher Engel o.a. de voor­stellingen Wi Wa Wit en Schaap Zacht.

choreografie, dans & spel: Dagmar Chittka
regie, dans-en bewegingscoach: Danielle Ana Füglistaller
dramaturgie: Martina Bruns:
scenografie: Wim Schermer
kostuums: Iris van der Sar
lichtontwerp: Kees van Putten
educatie: Rauher Engel i.s.m. Femke Schot
zakelijke leiding en publiciteit: Femke Schot
productie: Rauher Engel
flyer, affiche, illustraties: Carlijn Volders
website: Arttrust
fotografie: Danielle Ana Füglistaller & Kai Fromman

met dank aan Theater in der Meerwiese Münster

Boekingen Vanaf2

www.vanaf2.nl

Recensies

Theaterkrant

theaterkrant-DZ

Aankondigingen

Stadtblatt Moritz

Aankondiging Stadtblatt Münster